amika.

Love your Hair

 

Mi volimo ono sto radimo.

Naziv amika je latinska riječ i znači prijateljica ili prijatelj na mnogim romanskim jezicima. Amika postaje sinonim za najboljeg prijatelja Vase kose.
Kombiniranjem najnovije tehnologije i kreativnosti, amika proizvodi za oblikovanje i njegu, zaista postaju najbolji prijatelj Vase kose.
amika je nezavisna kompanija koja potiče kreativnost. Edukacije za svoje korisnike isto tako organizira amika.

Obliphica linija proizvoda za njegu kose je na bazi Obliphica bobice(tzv. “super bobice”, odnosno Sea Buckthorn bobice). Ova bobica potiječe iz Sibira i dijelova Himalaje. Ona je specifična po tome sto sama sebe čuva od uvjeta života, koji su jedni od najtežih i najsurovijih na planetu, zahvaljujući velikim količinama vitamina i hranjivih sastojaka.Obliphica bobica je bogata antioksidansima, esencijalnim amino kiselinama, vitaminom E, rijetkom Omega 7 masnom kiselinom i 190 drugih bioaktivnih satojaka. Kako je ona izvor hrane, a ne proizvod koji se bazira na kemikalijama, tijelo momentalno apsorbira hranjive sastojke ove bobice.

amika proizvodi se ne mogu kupiti u parfumerijama i ljekarnama. Proizvodi iz Obliphica linije za njegu autentični su samo onda kada su kupljeni od profesionalaca, iza kojih stoji salon.
Svi amika proizvodi su napravljeni u suradnji s profesionalcima iz svijeta njege i oblikovanja kose, kako bi se zadovoljili visoki standardi profesionalnih salona.
Potražite oznaku Salon Exclusive (eksluzivno za salone).

Treatment

amika proizvodi za njegu kose
Saznaj Više →

Styling

amika proizvodi za stiliziranje kose.
Saznaj Više →

Styling Tools

amika proizvodi za peglanje i feniranje. Saznaj Više →
Back to Top